Studio Dentare Excellence

+355692084004 / +355692097900 info@studiodentare.com

Studio Dentare

EXCELLENCE

Zbuloni Fuqinë e Buzëqeshjes Tuaj

Trajtime Dentare Profesionale

Stomatologji Konservative
Ortodoncia - Drejtim Dhëmbësh
Implante Dentare
Trajtim i Rrënjëve
Kirurgji Dentare
Higjenë dhe Sterilizim maksimal

STUDIO DENTARE EXCELLENCE

Eksperience 12 vjeçare në Implantologji

Qindra implante të vendosur me Sukses

GARANCI

PROFESIONALIZËM

Implantologji

Stafi tejet i specializuar në implante, ndërhyrjet kirurgjikale në vendosjen e tyre, cilësia e materialeve nga firmat prestigjioze lider në prodhimin e implanteve, na shoqërojnë në çdo implant.

Protetika Kompjuterike

Studio Excellence është e pajisur me teknologjine e fundit CAD-CAM, Punimi kompjuterik i dhëmbëve e protezave, realizimi me CAD CAM

Dentistri Estetike

Me potencialin tonë profesional dhe të teknologjisë moderne qe disponojmë, ne mund të sigurojme buzëqeshjen e përsosur. Larmia e fasetave, mbushjet qeramike, Koronat e ndryshme na garantojnë për suksesin e padiskutushëm.

Ortodoncia

Dhëmbë të drejtë e të bukur na japin siguri në vetvete. Tashmë me materialet e tejdukshme dhe safir, mund ti drejtojmë dhëmbët me aparate fikse që pothuaj nuk duken

Është një kënaqësi e madhe për ne t’ju ftojmë ne Studion dentare Excellence në qendër të Lushnjes.

Qe një ëndërr e jona e përbashkët që të ndërtonin një klinikë sa më moderne stomatologjike, e cila ka për qëllim të kujdeset në mënyrë terësore për secilin pacient dhe për nevojat individuale te tij

Ju ftoj me Përzemërsi

Dr. Gentian Koçi

Teknologji dhe Profesionalizëm

Studio e pajisur teknologji të funditCAD CAMnë përdorim nga një stafi i mirëtrajnuar profesionistësh.

 

Higjene dhe Përkujdesje

Standartet më të larta të higjenizimit, Sterilizimit dhe Përkujdesjes

  Mësoni disa gjëra të rëndësishme që aplikohen në studion tonë në lidhje me higjenën dhe procedurat e sterilizimit. Sterilizimi kryhet sipas standardeve në fuqi në Evropë dhe në botë. Një nga procedurat e reja dhe me të rëndësishme që redukton ndjeshëm infeksionet e mundshme qe vijnë nga kabinetet dentare është alternimi i poltronave dentare, që do të thote: Pacienti i radhës nuk ulet më në sallën që u përdor po në atë moment nga një pacient, por në një sallë tjetër të mirëpërgatitur sipas standarteve Europiane. Minimum i kohës për pastrimin e dhomës dhe poltoronit dentar është 40min….lexo më shumë…