Studio Dentare Excellence

+355692084004 / +355692097900 info@studiodentare.com

Dentistri Estetike

Zbuloni fuqinë e buzëqeshjes tuaj.

Stomatologjia moderne ditët e sotme na krijon mundësi te panumërta në kuadrin e rregullimeve estetike dhe njëkohësisht të arrijmë një buzëqeshje perfekte. Në studion tonë realizojmë me profesionalizëm
nje sërë ndërhyrjesh estetike për të plotësuar nevojat e çdo pacienti sipas kërkesave individuale.

Një buzëqeshje perfekte çdo njerit nga ne i jep siguri në vetvete dhe njërëzit të cilët buzëqeshin shpesh  janë të vlerësuar pozitivisht në rrethin e tyre shoqëror.

Një buzëqeshje Estetike me dhëmbë të bukur mund të jetë aleati ynë në biznes, argumenti në kërkim të një pune më të mirë, ose çelësi i suksesit në jetën tuaj personale.

Me potencialin tonë profesional dhe të teknologjisë moderne që disponojmë, ne mund të sigurojmë që buzëqeshja juaj e përsosur te jetë vetëm një çështje kohe.
Në fushën e stomatollogjisë estetike ne ju ofrojmë :
buzqeshja

 • Faseta kompoziti
 • Faseta pocelani
 • Faseta full pocelan
 • Faseta IPS Empress Glas- xham
 • Mbushje qeramike inlay onlay cad cam
 • Korona full zirconi cad cam
 • Korona porcelain metal cr co
 • Korona zirkoni e veshur me porcelan cad cam
 • Korona full porcelan cad cam
 • Korona empres ips
 • Korona high glass porcelan