Studio Dentare Excellence

+355692084004 / +355692097900 info@studiodentare.com

Stomatologji Konservative

Trajtime për ruajtjen e dhëmbit tuaj
stomatologjiakonservativeStomatologjia konservative ofron një shumëllojshmëri procedurash që kanë qëllim plotësimin e strukturës të shkatërruar të dhëmbëve.

Në përgjithësi ky proces vjen si rrjedhojë e një procesi patologjik shkatërrues ose sic quhet ndryshe procesi karioz.

Esenca e këtij procesi është demineralizimi dhe humbja progressive e indeve të forta, rrjedhojë e veprimeve bakteriale cariogenice.
Prandaj është e rëndësishme për tu mbajtur higjiena e duhur nga pacientet.

 

Larje e dhembeve pas çdo vakti, përdorimi i fijeve dentare dhe shplarja e gojës me solucione dentare zvogëlon në max grumbullimin dhe mbijetesën bakteriale të sipërpermendur

Studio Dentare Excellence ju ofron jo vetëm një kujdes profesional nga stomatologë të zotë e me përvojë si dhe në sajë të përdorimit të teknologjive më të reja në fushën e endodontisë dhe protetikës, por sidomos në sajë të atmosferës së jashtëzakonshme dhe me të vërtetë të këndshme të kesaj klinike.